Böngésző – Echo TV. 2017. 03. 21.

2017.03.21.
Kecskés István
Március 15-én és füttyögéseken túl, Botka-féle országjáráson innen, az ünnepi beszédek és szituációk értelmezésének forgatagában próbálunk egy picit rendet vágni. De nem úgy, mint a Botka László tenyeréből majszoló szegedi média, amit szintén bemutatunk vendégeimmel, Kecskés Istvánnal, a SportFaktor.hu főszerkesztőjével és Kovács Andrással, az origo.hu munkatársával.
Címkék: Tévé

Echo TV – Szorító 2017. 03. 16.

2017.03.16.
Kecskés István
„Szomorú, hogy egy álom, sok ember álma most ténylegesen szertefoszlott. Nem azért, mert Magyarország nem teljesített jól, nem azért, mert a magyar emberek és a magyar sportolók nem méltóak a hazai rendezésű olimpiára, hanem mert egy nemzeti ügy felett győzedelmeskedett egyesek öncélú politikai érdeke.” Vendég: Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kecskés István, a sportfaktor.hu főszerkesztője.
Címkék: Tévé

Echo TV – Böngésző 2017. 03. 14.

2017.03.14.
Kecskés István
Úgy néz ki, hogy most éppen egy kábítószerfüggő rocksztár és egy gengszterrepper az Orbán-váltás két letéteményese. Kiss Tibor Quimbyből csúnyán belefújt a nullás lisztbe, Dopeman meg szocialista támogatású képviselőjelölt… Egy Origo-cikk a Momentum elevenébe találhatott, akkora és indokolatlan felzúdulás lett belőle. Simicska Ádám is kilépett a fényre. Vendég: Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Pintér M. Lajos, a szegedma.hu főszerkesztője.
Címkék: Tévé

Echo TV – Böngésző 2017. 02. 28.

2017.02.28.
Kecskés István
Már csak álmodhatunk az olimpiáról. A Momentum Mozgalom valójában saját politikai pecsenyéjét sütögeti, és ezért hajlandó volt feláldozni a budapesti olimpia ügyét is. "Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden” – írta egy értekezésében Mécs János, a mozgalom egyik elnökségi tagja. Vendég: Pintér M. Lajos főszerkesztő, Szegedma.hu és Kecskés István főszerkesztő, SportFaktor.hu.
Címkék: Tévé

Böngésző – Echo TV. 2016. 12. 27.

2016.12.27.
2016 az események sodrában. Jean-Claude Juncker javaslata szerint minden elutasított menekült után 250 ezer eurót kellene fizetniük az EU költségvetésébe azoknak az országoknak, amelyek elutasítják a kötelező menekültkvótákat.
Címkék: Tévé

Echo TV – Böngésző 2016. 12. 13.

2016.12.13.
Kecskés István
Választott Románia, de a magyar netes sajtó egy részét jobban érdekelte Kövér László egyetlen sepsiszentgyörgyi mondata. Aztán vajon meghátrált-e a kormány, illetőleg Lázár János a járási hivatalok versus Magyar Posta küldeménykézbesítés kapcsán? Nem az a lényeg, hogy a nyugdíjasok megkapják az utalványokat?
Címkék: Tévé

Echo TV – Böngésző 2016. 09. 20.

2016.09.20.
Kecskés István
Friss eseményekkel folytatjuk böngészésünket az internetes portálok, blogok világában, összefoglalva a mögöttünk hagyott hét legszembetűnőbb történéseit. Már nem az eredmény, hanem az érvényesség szolgáltat témát népszavazás ügyben, miközben az MSZP balfékségéből kiindulva Fidesz kémeket, ügynököket vizionálnak a szerzők. Gyurcsány Ferenc most éppen államtitkokat akar nyilvánosságra hozni az elmebaj és a képtelenség raktárából. Vendég: Szirmay Dávid a Blikk főszerkesztő-helyettese és Kecskés István a sportfaktor.hu főszerkesztője.
Címkék: Tévé

Ezeket a cikkeket olvastad már?