Szabad vasárnapot a pénztárosoknak!

2017.03.15.
Kecskés István
Új előírások vonatkozhatnak az üzletláncokra és természetesen azonnal el is kezdődött a hiszti. Miről van szó? Semmi egyébről, csak olyan rendelkezésekről, amelyek a vásárlóknak és a munkavállalóknak jók. Például szabad vasárnapokról, fizetéskiegészítésről és az alkalmazottak számának növeléséről. Hol itt a baj?
Címkék: Politika

Vádat emelhetnek Voldemort ellen

2017.03.14.
Kecskés István
Olvasom, hogy vádat emelhetnek Mengyi Roland fideszes képviselő ellen. Mit is mondhatnék? Helyes! A Borsod megyei hatos választókörzetben egyéni mandátumot szerzett Mengyit költségvetési csalással és vesztegetéssel is vádolják. Csúnya dolog. Ez persze még csak vád, az ítélet még messze van, egyelőre csak az üzenet érkezett meg.
Címkék: Politika

Majtényi László és a 15 perc hírnév

2017.03.14.
Kecskés István
Áder János maradt a köztársasági elnök – nagyjából tudtuk, hogy így lesz. Azt is, hogy ellenfelére, a baloldali kispártok által jelölt Majtényi Lászlóra nagyjából negyvenen szavaznak. Nem történt semmi meglepő, de mégis sajnálatraméltó volt az ellenzéki jelölt, hiszen tudta, hogy egy vesztes csapat játékosaként lép pályára. Mindenesetre megtette, amit megköveteltek tőle a támogatói.
Címkék: Politika

Orbán Viktor ismét győzött, de farok csóválnál…

2017.03.11.
Kecskés István
Az uniós miniszterelnökök megértették a migránsokkal kapcsolatos új törvényi szabályozást és nem is tiltakoztak ellene – tudtuk meg a brüsszeli EU-csúcsot követően. De… Még jöhetnek a bürokraták, aki az egészet szétcincálhatják, eljárásokat kezdeményezhetnek, hisztériázhatnak és szerezhetnek néhány kellemetlen percet hazánknak.
Címkék: Politika

Ezeket a cikkeket olvastad már?