Kiemelt bejegyzések

Egy héttel a választás után: nomen est omen

Egy héttel a választás után: nomen est omen

2019.10.20. | Kecskés István

Egy hét telt el az önkormányzati választás után és egy név jár a fejemben. Névvel nem viccelünk, ez nem is lesz humoros, de mondjátok, hogy nem sorsszerű ez az egész.

Tovább
Természetesen helyesírási hibával készül az ünnepre a baloldal

Természetesen helyesírási hibával készül az ünnepre a baloldal

Tovább
Letiltott a Facebook… Íme a diktatúra!

Letiltott a Facebook… Íme a diktatúra!

Tovább

Echo TV – Szorító 2017. 03. 16.

2017.03.16.
Kecskés István
„Szomorú, hogy egy álom, sok ember álma most ténylegesen szertefoszlott. Nem azért, mert Magyarország nem teljesített jól, nem azért, mert a magyar emberek és a magyar sportolók nem méltóak a hazai rendezésű olimpiára, hanem mert egy nemzeti ügy felett győzedelmeskedett egyesek öncélú politikai érdeke.” Vendég: Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kecskés István, a sportfaktor.hu főszerkesztője.
Címkék: Tévé

Szabad vasárnapot a pénztárosoknak!

2017.03.15.
Kecskés István
Új előírások vonatkozhatnak az üzletláncokra és természetesen azonnal el is kezdődött a hiszti. Miről van szó? Semmi egyébről, csak olyan rendelkezésekről, amelyek a vásárlóknak és a munkavállalóknak jók. Például szabad vasárnapokról, fizetéskiegészítésről és az alkalmazottak számának növeléséről. Hol itt a baj?
Címkék: Politika

Echo TV – Böngésző 2017. 03. 14.

2017.03.14.
Kecskés István
Úgy néz ki, hogy most éppen egy kábítószerfüggő rocksztár és egy gengszterrepper az Orbán-váltás két letéteményese. Kiss Tibor Quimbyből csúnyán belefújt a nullás lisztbe, Dopeman meg szocialista támogatású képviselőjelölt… Egy Origo-cikk a Momentum elevenébe találhatott, akkora és indokolatlan felzúdulás lett belőle. Simicska Ádám is kilépett a fényre. Vendég: Kecskés István, a SportFaktor.hu főszerkesztője és Pintér M. Lajos, a szegedma.hu főszerkesztője.
Címkék: Tévé

Vádat emelhetnek Voldemort ellen

2017.03.14.
Kecskés István
Olvasom, hogy vádat emelhetnek Mengyi Roland fideszes képviselő ellen. Mit is mondhatnék? Helyes! A Borsod megyei hatos választókörzetben egyéni mandátumot szerzett Mengyit költségvetési csalással és vesztegetéssel is vádolják. Csúnya dolog. Ez persze még csak vád, az ítélet még messze van, egyelőre csak az üzenet érkezett meg.
Címkék: Politika

Majtényi László és a 15 perc hírnév

2017.03.14.
Kecskés István
Áder János maradt a köztársasági elnök – nagyjából tudtuk, hogy így lesz. Azt is, hogy ellenfelére, a baloldali kispártok által jelölt Majtényi Lászlóra nagyjából negyvenen szavaznak. Nem történt semmi meglepő, de mégis sajnálatraméltó volt az ellenzéki jelölt, hiszen tudta, hogy egy vesztes csapat játékosaként lép pályára. Mindenesetre megtette, amit megköveteltek tőle a támogatói.
Címkék: Politika

Hujber Ferinek elment az esze?

2017.03.14.
Kecskés István
A Valami Amerika című film első részében az egyik kedvencem volt Hujber Ferenc, a maga esetlen karakterével szerethető figurájával. Nem is voltam ezzel egyedül, hiszen hirtelen nagyon népszerű lett a film többi főszereplőjével együtt, de miközben Szabó Győzőből, vagy éppen Pindroch Csaba szép karriert futott be, Hujber Ferenc gyanúsan megbolondult. Vagy…
Címkék: Média

Orbán Viktor ismét győzött, de farok csóválnál…

2017.03.11.
Kecskés István
Az uniós miniszterelnökök megértették a migránsokkal kapcsolatos új törvényi szabályozást és nem is tiltakoztak ellene – tudtuk meg a brüsszeli EU-csúcsot követően. De… Még jöhetnek a bürokraták, aki az egészet szétcincálhatják, eljárásokat kezdeményezhetnek, hisztériázhatnak és szerezhetnek néhány kellemetlen percet hazánknak.
Címkék: Politika

Echo TV – Böngésző 2017. 02. 28.

2017.02.28.
Kecskés István
Már csak álmodhatunk az olimpiáról. A Momentum Mozgalom valójában saját politikai pecsenyéjét sütögeti, és ezért hajlandó volt feláldozni a budapesti olimpia ügyét is. "Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden” – írta egy értekezésében Mécs János, a mozgalom egyik elnökségi tagja. Vendég: Pintér M. Lajos főszerkesztő, Szegedma.hu és Kecskés István főszerkesztő, SportFaktor.hu.
Címkék: Tévé

Fontosabb a kastély, mint az iskola és a sportcsarnok?

2017.02.10.
Kecskés István
Mint arról korábban írtunk a halásztelki önkormányzat hitelből venné meg a városban álló kastélyt, valamint ugyancsak kölcsönből bővítené az iskolát és finanszírozná a sportcsarnok építéshez szükséges önerőt. Az első határozat még 1,2 milliárdos kölcsönről szólt, de végül "csak" 600 millióhoz kért – és kapott – hozzájárulást az önkormányzat. A kastély ára 560 millió, a mellette álló étteremé a hírek szerint közel 40. Az annyi mint…
Címkék: Halásztelek

Böngésző – Echo TV. 2016. 12. 27.

2016.12.27.
2016 az események sodrában. Jean-Claude Juncker javaslata szerint minden elutasított menekült után 250 ezer eurót kellene fizetniük az EU költségvetésébe azoknak az országoknak, amelyek elutasítják a kötelező menekültkvótákat.
Címkék: Tévé

Ezeket a cikkeket olvastad már?