Kiemelt bejegyzések

Természetesen helyesírási hibával készül az ünnepre a baloldal

Természetesen helyesírási hibával készül az ünnepre a baloldal

2019.03.12. | Kecskés István

Miért is sikerülne méltóan felkészülnie március 15-re egy baloldali vezetésű önkormányzatnak?

Tovább
Letiltott a Facebook… Íme a diktatúra!

Letiltott a Facebook… Íme a diktatúra!

Tovább
Az én vébém: kamikaze harakiri?

Az én vébém: kamikaze harakiri?

Tovább

Az én vébém: kellenek a magyar szakértők?

2018.06.17.
Kecskés István
Ez már majdnem annyira állandó vita, mint az, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi közül ki a jobb futballista. Kellenek, persze, hogy kellenek a szakértők a tévébe.

Az én vébém: Ronaldo és Messi. Melyikük a jobb?

2018.06.16.
Kecskés István
Nem most döntjük el, hogy melyikük a jobb, de az élet tálcán kínálta a lehetőséget arra, hogy összehasonlítsuk a világ legjobb játékosait.

Az én vébém: mit néznek ezek?

2018.06.15.
Kecskés István
Volt ma két olyan meccs, hogy csak az ellenségemnek kívánom és egy, ami bekerülhet a klasszikusok közé. Vajon melyiket nézték a legtöbben?
Címkék: Sport

Az én vébém: Putyin páholya

2018.06.14.
Kecskés István
Vlagyimir Putyin ott volt a vébé nyitómeccsén. Naná! Szurkolt a csapatának és smúzolt Mohammed bin Slaman szaúdi herceggel, meg Gianni Infantino FIFA-elnökkel.
Címkék: Sport

Ahol nincs helye a politikának

2018.01.05.
Kecskés István
Tarnay Kristóf Ábel a Független Diákparlament (FDP) kommunikációs főnöke – már vigyázok a szavakkal – megszólított ma egy bejegyzésben, de az a legkevesebb, hogy engem, még az általam vezetett szervezetet is. Gondoltam válaszolok is neki, hogy ne maradjon benne tüske.

A kastélybaköltözésnél nincs fontosabb!

2017.08.28.
Kecskés István
Végre a kastélyban székel a halásztelki önkormányzat! Tulajdonképpen ez a legfontosabb, most mifelénk.
Címkék: Halásztelek

Migek vs. Air Race – videó

2017.06.29.
Kecskés István
Mi itt Halásztelken úgy nőttünk fel, hogy folyamatosan az eget bámultunk és néztük a szovjet Migeket. Most meg az van, hogy felettünk gyakorolnak a Red Bull Air Race versenyzői.
Címkék: Halásztelek

Böngésző – Echo TV. 2017. 03. 21.

2017.03.21.
Kecskés István
Március 15-én és füttyögéseken túl, Botka-féle országjáráson innen, az ünnepi beszédek és szituációk értelmezésének forgatagában próbálunk egy picit rendet vágni. De nem úgy, mint a Botka László tenyeréből majszoló szegedi média, amit szintén bemutatunk vendégeimmel, Kecskés Istvánnal, a SportFaktor.hu főszerkesztőjével és Kovács Andrással, az origo.hu munkatársával.
Címkék: Tévé

Egyre több hitel kell Halászteleknek és a képviselők fizetése is emelkedett

2017.03.21.
Kecskés István
Megjött kedvenc lapom a Halásztelki Hírmondó! Általában nem a képviselő-testületi ülésekről szóló beszámoló a legizgalmasabb, de ez most tartogatott néhány érdekes dolgot. Például megjelent nyomtatásban, hogy végül mennyi hitelt vesz fel a település, no meg az is, hogy mennyivel emelkedik a képviselők fizetése. Nézzük a korábban és a most megjelent számokat. Egyre több a hitel összege.
Címkék: Halásztelek

Echo TV – Szorító 2017. 03. 16.

2017.03.16.
Kecskés István
„Szomorú, hogy egy álom, sok ember álma most ténylegesen szertefoszlott. Nem azért, mert Magyarország nem teljesített jól, nem azért, mert a magyar emberek és a magyar sportolók nem méltóak a hazai rendezésű olimpiára, hanem mert egy nemzeti ügy felett győzedelmeskedett egyesek öncélú politikai érdeke.” Vendég: Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Kérdezők: Baka Zoltán, az mfor.hu újságírója és Kecskés István, a sportfaktor.hu főszerkesztője.
Címkék: Tévé

Ezeket a cikkeket olvastad már?