Letiltott a Facebook… Íme a diktatúra!

Kecskés István

Rövid időn belül másodszor… Most legalább tudom, hogy miért: olyan véleményem volt, ami nem tetszett a Facebooknak és kaptam három napot.

Benne volt. Ismerjük ugye a mondást: aki a sarokra áll, az ne csodálkozzon, ha néha megcsinálják. Engem most megcsinált a nagy kék testvér. Péntek estétől kezdve három napon át nem posztolhatok, nem lájkolhatok, nem oszthatok meg oldalakon és csoportokban. Mondhatnám, hogy nem érdekel, de ez azért így erős túlzás. 

A múltkor nem mondták meg, hogy mire kaptam egy nap csendet, de most igen. Megosztottam egy cikket, amelyben arról volt szó, hogy van egy angol családról, amelyben a férfi nő, a nő pedig férfi akar lenni, a gyereket pedig nem nélkül nevelik. A megosztásnál annyit tettem hozzá, hogy „Elmebetegek…”

A véleményem továbbra is tartom!

Bocsánatot sem kérek, mert nincs is kitől.

Zuckerbergtől sem. Úgysem válaszol. 

Érdekes a tendencia. Fenyegetik a 888 szerkesztőségét, hogy az egész Facebook oldalukat megszűntetik, mint a szél. Korábban vegzálták a mindenszo.hu újságíróit is, Jurák Kata is kapott tiltást szépen, most meg én is, pedig hol vagyok én a felsoroltakhoz képest?

A gondolatrendőrség tombol és tilt. 

És a végén még egyet kell értenem azokkal, akik szerint nincs szólás- és véleményszabadság. Mert tényleg nincs. A közösségi térben be kell fognunk a szánkat, mert lecsapnak ránk és befogják a szánkat. Azok korlátoznak, akik azért sipákolnak, mert szerintük Magyarországon diktatúra van, de mivel Magyarországon diktatúra van nem mondhatják el senkinek, hogy Magyarországon diktatúra van. 

https://kecskesistvan.blogstar.hu/./pages/kecskesistvan/contents/blog/61568/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?